Tel.: (+34) 93 412 7283

Una cambra pròpia
(A Room of One's Own)

por WOOLF, Virginia
Una cambra pròpia
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: La Temerària
ISBN: 978-84-943201-0-1
Fecha de la edición: 2016
Lugar de la edición: Sabadell (España)
Dimensiones: Rústica, 13 x 20 cm
Nº Pág.: 140

Materias:

pvp.16.00 €

Disponible

Resumen del libro

Una cambra pròpia és el text fundacional sobre la literatura femenina. Parteix de les conferències que l'autora va donar al Newnham College i al Girton College, escoles universitàries per a dones a la Universitat de Cambridge.
 
Aparegunda l'any 1929, reflexteix l'enfocament molt personal de l'autora a l'hora d'escometre el tema de LES DONES I LA NOVEL.LA. El punt d'arrencada se situa en la necessitat, per a les dones que volen esdevenir escriptores, de l'existència d'«una cambra pròpia amb pany i clau i cinc-centes lliures de renda anuals».
 
Però el text que presentem transcendeix aquest tema principal i «no tracta solament de l'estatus de la dona, sinó també de la intel.ligéncia creativa, de la naturalesa del geni i de la fatalitat del feixisme. El llibre és enèrgetic, lúcid, convincent, divertit; és, de fet, una obra mestra» (John Lehmann).Otros clientes que compraron este libro compraron también:

 • Octavio

  por OJEDA, Jorge Arturo

  Octavio

  pvp.18.00 €Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información