Tel.: (+34) 93 412 7283

Sexe fora denorma

Literatura eròtica feminista

por VV.AA.
Sexe fora denorma
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Raig verd
ISBN: 978-84-17925-50-5
Fecha de la edición: 2021
Lugar de la edición: Barcelona (España)
Dimensiones: Rústica, 13 x 20 cm
Nº Pág.: 208

Materias:
NOVEDAD!!

pvp.18.00 €

Disponible

Resumen del libro

Dotze relats eròtics seleccionats des d'una perspectiva feminista per abastar tots els gustos del plaer i de l'erotisme.
 
Des d’una perspectiva feminista, defugim els estereotips i rebutgem el discurs únic i indiscutible de com i per a qui ha de ser el plaer, el sexe i l’erotisme. Oferim una literatura eròtica fora de norma, però normal en un recull de relats eròtics que respon a la diversitat de la sexualitat i de l’erotisme de la societat.
 
Aquestes dotze peces literàries tracten temes com el consentiment, l’onanisme, l’intercanvi de parelles, l’ambigüitat de gènere, la llibertat individual, l’exploració, el consentiment, l’aventura o el redescobriment de la teva parella de tota la vida. 
 
Eludim el sexe fal·locèntric del porno, ens apropem a històries més reals i més afins a la realitat amb personatges que captiven per les seves aspiracions, desitjos, somnis i ambicions.Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información