Tel.: (+34) 93 412 7283

Rondalles meravelloses que no hem de perdre

por TORTAJADA, Anna
Rondalles meravelloses que no hem de perdre
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Columna Edicions
ISBN: 978-84-664-1437-1
Fecha de la edición: 2011
Lugar de la edición: Barcelona
Dimensiones: Tapa dura, 22 x 22,50 cm
Nº Pág.: 287

pvp.19.00 €

Disponible

Resumen del libro

Temps era temps, en els orígens de la humanitat, quan tot ens sorprenia i res no tenia cap mena d'explicació, van néixer les rondalles meravelloses per fer-nos una mica més comprensibles els misteris del món i ensenyar-nos a conviure-hi, per mostrar-nos com afrontar les dificultats i les nostres flaqueses, i alhora indicar-nos com ens podem relacionar amb el món exterior i viure en societat, en una societat que canvia cada dia que passa, perquè està viva. Des dels orígens, la tradició oral les va adaptar a l'entorn i als temps que corrien, i és per això que arreu del món els contes tradicionals de cada poble són part de la seva identitat.
 
Les rondalles meravelloses de Catalunya tenen l'essència d'allò que és universal, alhora que responen a la nostra emntalitat individual i col.lectiva. De les nostres rondalles n'aprenem el seny, però també, sobretot, la rauxa, que ens permet confiar joiosament en la màgia de la vida.Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información