Tel.: (+34) 93 412 7283

No passa res per ser diferent

por GERONIMO, Jocemara
No passa res per ser diferent
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Chiado
ISBN: 978-989-51-3338-3
Fecha de la edición: 2015
Lugar de la edición: Barcelona
Dimensiones: Rústica, 21 x 20 cm
Nº Pág.: 74

pvp.16.00 €

Disponible

Resumen del libro

La Ludoteca *Plans de nens* és un espai ple de creativitat, escenari de la història d’una colla de nens que a través del treball en equip aniran exhibint les seves habilitats fins arribar a ser els seus propis monitors, en un ambient d’aprenentatge mutu.

En el transcurs del llibre cada personatge anirà definint la seva personalitat, i junts formaran un gabinet infantil per descriure un projecte amb tots els seus plans, d’aquesta manera aprendran a desenvolupar el sentit crític, reconèixer drets i deures, promoure normes, emprendre decisions creatives, fomentar la llibertat d’expressió i resoldre conflictes, seguint un lema en comú: *No passa res per ser diferent*

En un moment donat del llibre seràs un dels protagonistes, dibuixaràs i escriuràs la teva història, com et veus a tu mateix, mostrant les teves habilitats i diferències perquè ningú és igual a ningú. Sigues tu mateix, ser únics ens fa especials.

Valora’t com ets!
 
La infantesa és com un joc dins d’un laberint, encara que el camí de vegades pugui ser enrevessat hem de gaudir del trajecte. Per això jugant aprenem a gestionar les nostres emocions i respectar les diferències. Parlar de com ens sentim ens ajudarà a pensar i actuar d’una manera més adequada.

La finalitat d’aquest llibre és proporcionar i estimular una nova forma de lectura, que no sigui només entreteniment, sinó una forma diferent d'ajudar els nens a adonar-se dels seus èxits.
 
DE MOMENTO, SOLO EXISTE EN CATALÁN AUNQUE CONFIAMOS EN QUE SE PUBLIQUE TAMBIÉN EN CASTELLANO.Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información