Tel.: (+34) 93 412 7283

Les oliveres de Belchite

por MOYA PEREIRA, Elena
Les oliveres de Belchite
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Suma de letras
ISBN: 978-84-8365-188-9
Dimensiones: 23,50 x 15 cm
Nº Pág.: 451
Distribuidor: BEN VIL

Materias:

pvp.22.00 €

AGOTADO

AGOTADO

Aviso de disponibilidad:

Avisar cuando esté disponible.


Resumen del libro

Movent-se entre les llargues ombres de la guerra que va marcar Espanya i les batalles de negocis de l'economia global actual, "Les oliveres de Belchite" és la historia de com el passat turmenta les nostres vides, així com de les batalles que comencen quzn finalitza la lluita. Una novel.la amb molts plans i un ritme perfecte, que es desenvolupa entre Espanya i el Regne Unit, entre vinyes i oliveres, que fusiona èpoques i temes dins el marc d'una inesperada història d'amor lesbic. Una saga de tres dones que es van enfrontar al franquisme i als seus vestigis en l'actualitat. La Nostra Història ha anat fent salts de novel.la en novel.la al llarg del temps per a finalment romandre a les planes de "Les oliveres de Belchite".Otros clientes que compraron este libro compraron también:


Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €Publicidad:


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información