Tel.: (+34) 93 412 7283

La taxidermista d'emocions

por ÁLVAREZ SANCHIS, Mariló
La taxidermista d'emocions
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Bromera
ISBN: 9788413581255
Fecha de la edición: 2021
Lugar de la edición: Alzira (España)
Dimensiones: Rústica, 15 x 22 cm
Nº Pág.: 248

pvp.12.50 €

Disponible

Resumen del libro

PREMI VALÈNCIA NOVA ALFONS EL MAGNÀNIM DE NARRATIVA
 
Una novel·la valenta sobre la recerca de la identitat sexual
 
Elisa, una jove biòloga, travessa un pont amb els ulls mirant el terra. Recorre el pont que uneix les vores del riu, com qui ressegueix els marges de la seua pròpia vida. València i Londres. La carrera i el treball. Les persones que estima o estimava, les persones que estimarà. La biologia i la teràpia. La taxidèrmia com un exercici professional, però també com una cura emocional, com un gest de preservació i respecte. I el record del iaio, qui li ensenyà l’ofici: sempre el record del iaio. Com a teló de fons, un conjunt de cançons, una autèntica banda sonora i sentimental d’aquesta novel·la, Premi València Nova de narrativa.
 
Amb La taxidermista d’emocions, Mariló Àlvarez Sanchis fa un pas avant en la seua trajectòria literària i ens ofereix una història realista, pròxima, que ens parla de personatges concrets i alhora universals, com ho podríem ser qualsevol de nosaltres, amb les nostres emocions, les nostres fortaleses i debilitats i, sobretot, els nostres anhels per una felicitat que sembla fugir a tota hora i que, tanmateix, sempre tenim a l’abast de la mà.

#LGTBI #BisexualitatBoletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información