Tel.: (+34) 93 412 7283

Judes i la primavera

por BONET, Blai
Judes i la primavera
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Club Editor
ISBN: 978-84-7329-201-6
Fecha de la edición: 2016
Lugar de la edición: Barcelona (España)
Dimensiones: Rústica, 14 x 20,50 cm
Nº Pág.: 320

Materias:

pvp.19.80 €

Disponible

Resumen del libro

Tercera novel·la de Blai Bonet després d’El mar (1958) i Haceldama(1959), Judes i la primavera conté, a més del miracle de l’eclosió del sexe i de Déu en la vida dels nois, una religiositat singular, dissident, que qüestiona la llei perquè “Jesús sabia que tot sovint les morals són homicides i es fan contra l’individu personal”. 

Salvador, jove fill de la vídua Maria, torna al poble on el seu pare va ser assassinat. L’agonia i la mort es transmuten en primavera: és la Setmana Santa, que el poble d’Hostili celebra amb el seu ple de cacics criminals, d’infants suïcides, d’adolescents inspirats. 

“El rostre d’en Salvador, trencat, llunyà, bonic, espantat d’ulls, trist, infantil, malmenat per la soledat, malaltís, inefable, ha mirat, un moment, l’aire, on començava de lluir la netedat de les primeres estrelles. Llavors has destriat que el seu rostre, com el dels personatges bíblics, vivia sempre davant el Senyor, que, fins i tot, si es penjava, es penjaria davant el Senyor.”

Blai Bonet crea en les seves novel·les un món que comunica amb el de Pasolini i Faulkner, en què la bellesa neix de la impuresa. 

Una bomba que esclata avui en el text original inèdit, recuperat i restaurat per Nicolau Dols.
 
Judes i la primavera a Llegir en cas d'incendiBoletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información