Tel.: (+34) 93 412 7283

FAMILIUM XX1 (Català)
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: d'Aquari edicions
ISBN: 9788493951801
Fecha de la edición: 2012
Dimensiones: Rústica amb espiral, 23,50 x 23 cm

pvp.17.80 €

Disponible

Resumen del libro

«Les diferències formen part de la vida i enriqueixen a totes les persones que tracten d’entendre-les.»
Famílium XX1 un conte-joc sobre la div ersitat familiar. És més que un joc i més que un conte, per tant és per llegir i per jugar alhora. Els protagonistes del conte són nens i nenes de 12 famílies diferents. El joc consisteix en llegir la història de cada nen o nena i cercar el dibuix de la família que li correspón. Trobaràn models de famílies com la transcultural, la reconstituïda o l’adoptiva. D’aquesta manera reconeixeràn una realitat diversa i rica que ampliarà i actualitzarà el concepte de família. També aprendràn diversitat cultural: costums, tradicions, gastronomia o llengües.
 
Conté una guía psicopedagógica que conté pautes per a familiars i educadors com un instrument més per ajudar els infants a familiaritzar-se amb el reconeixement i la identificació de les característiques bàsiques dels diferents models familiars. Guia per a famílies: tracta bàsicament de com i quan s’ha de parlar dels temes relacionats amb la família. També hi ha un apartat d’orientacions sobre els temes següents: divorci, immigració i interculturalitat, la mort d’un ésser estimat, sexualitat i reproducció, homosexualitat, igualtat de gènere, discapacitat, adopció i acolliment. Guia per a educadors: s’hi exposa de forma detallada com treballar el conte-joc a les aules amb grups de 12 a 15 nens, per tal de desenvolupar els continguts del conte-joc i entrenar la comprensió lectora. A més a més, ofereix espais on el nen o la nena podrà escriure i dibuixar sobre la seva pròpia família facilitant el seu paper actiu i la capacitat expressiva i creativa Altres àmbits d’aplicació: També és adaptable a contextos clínics i d’atenció a la infància. Pot resultar un instrument útil per a psicòlegs clínics, per l’Eaia (Equip D’atenció a la Infància i Adolescència) o per a serveis d’adopció i acolliment infantil, entre d’altres.)
 Otros clientes que compraron este libro compraron también:


Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información