Tel.: (+34) 93 412 7283

Faig likes, per tant existeixo

Xarxes social, periodisme i un virus estrany anomenat fake news

por MEIRA, Isabel & CARVALHO, Bernardo P.
Faig likes, per tant existeixo
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Takatuka
ISBN: 978-84-18821-17-2
Fecha de la edición: 2021
Lugar de la edición: Madrid (España)
Dimensiones: Rústica, 15 x 21 cm
Nº Pág.: 156

pvp.17.00 €

Disponible

Resumen del libro

Recomanat pel Pla Nacional de Lectura de Portugal 2021
 
Segurament per tu no hi ha un abans i un després d’Internet. Quan vas néixer ja estava tot connectat i et deu semblar impossible que el món pugui funcionar d’una altra manera. No obstant això, Internet ha canviat —i continua canviant— moltes coses en el món, el periodisme inclòs.
 
A través d’Internet han aparegut gegants invisibles com Google o Facebook. No són empreses de periodisme, però han transformat la nostra manera d’accedir a la informació. En les xarxes socials les notícies semblen supersòniques i les visualitzacions, els «m’agrada» i els «compartir» es compten per milions. Amb els rumors, les xafarderies i les mentides passa el mateix. Ens hem acostumat a rebre la informació i la desinformació que l’acompanya mitjançant algoritmes secrets, a tenir costums en mons virtuals i a comunicar-nos amb abreviatures i emojis. Vivim en una gegantina bombolla de likes i «compartir». Estem segurs de conèixer les regles del joc?
 
Quin impacte té tot plegat en la nostra relació amb el món i en les decisions que prenem? Aquest llibre pensa que fer-se preguntes és molt important, i que no totes les respostes són a Google.
 
Per a tota mena de lectors
 
A PARTIR DE 12 ANYS
 
TAMBÉ DISPONIBLE EN CASTELLÀBoletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información