Tel.: (+34) 93 412 7283

El viatge de Marcos

por HERNÁNDEZ CAMPANO, Óscar
El viatge de Marcos
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Alupa
ISBN: 9788494823916
Fecha de la edición: 2018
Lugar de la edición: València (España)
Dimensiones: Rústica, 15 x 21 cm
Nº Pág.: 222

Materias:

pvp.15.00 €

Disponible

Resumen del libro

Durant el viatge en tren que Marcos realitza l’estiu de 1995 cap a Molinosviejos, el poble de la seua àvia Palmira, no pot llevar-se del cap una sèrie de preguntes que l’obsessionen. Per què se’n va anar del poble vint-i-cint anys abans? Per què va prendre aquella decisió? Com haurien sigut les coses si no haguera marxat? Per què ha tardat tant a tornar-hi?
 
 
Marcos recordarà, durant les hores del viatge, aquell altre estiu de 1970 quan, sent un adolescent, va visitar la seua àvia amb el seu germà bessó Gus. Van ser unes vacances durant les quals la seua vida va fer un daltabaix, durant les que va conèixer-se a si mateix, durant les quals va conèixer l’amor, el sexe, l’odi i la mort. Aquell estiu de descobriments el canvià com a persona i marcà el seu destí i el de la seua família per a sempre.
 
 
El viatge de Marcos és un relat iniciàtic que ha marcat tota una generació de lectors que han aprés a respectar la diversitat i per damunt de tot, a creure que l’amor és allò que ens defineix com a persones.
 
 
Aquesta novel·la, que va ser guardonada amb el premi Odisea de literatura l’any 2002, ha tingut múltiples edicions en diverses editorials i els seus seguidors es compten per milers arreu del món. Apareix ara per primera vegada en valencià en una edició acurada per a què els lectors puguen descobrir que «Hi ha amors eterns que duren un cap de setmana».Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €Publicidad:


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información