Tel.: (+34) 93 412 7283

El viatge de Marcos

por HERNÁNDEZ-CAMPANO, Óscar
El viatge de Marcos
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Egales
ISBN: 978-84-18501-10-4
Fecha de la edición: 2020
Lugar de la edición: Barcelona / Madrid (España)
Dimensiones: Rústica, 12,50 x 19 cm
Nº Pág.: 240

Materias:

pvp.11.95 €

Disponible

Resumen del libro

Hi ha amors eterns que duren un cap de setmana. Durant un viatge amb tren, Marcos recorda l’estiu de 1970, quan, sent un adolescent, va passar uns dies de vacances a Molinosviejos, el poble de la seua àvia. Allà, enmig d’un bucòlic paisatge de camps de gra, estanys i molins, Marcos va conéixer l’amor, va descobrir la seua sexualitat, va patir l’odi, la intolerància, i va veure com la seua vida canviava per sempre. 
 
El seu germà Gus, l’àvia Palmira, la cosina Elena, Max el hippy, David i els «Fills del General» —joves defensors de la dictadura— poblen els records de Marcos. Però entre tots ells, n’hi destaca un: el d’Álex, el jove moliner que li mostrarà una realitat desconeguda fins llavors.
 
 El viatge de Marcos, novel·la iniciàtica que ha marcat una generació de lectors, va ser guardonada amb el Premi Odisea el 2002, i s’ha convertit en un referent de la literatura LGTBIQ+. Encara avui en dia segueix emocionant tot tipus de persones, sense entendre d’orientació sexual, de gènere o d’edat.
 
TRADUCCIÓ DE JOSEP RAMON GARCIA i IBÁÑEZBoletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información