Tel.: (+34) 93 412 7283

El feminisme i les transformacions en la politica

por ESTEBAN, Mari Luz
El feminisme i les transformacions en la politica
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Pol.len Edicions
ISBN: 978-84-16828-69-2
Fecha de la edición: 2019
Lugar de la edición: Barcelona (España)
Dimensiones: Rústica, 11,50 x 16,50 cm
Nº Pág.: 200

Materias:

pvp.12.00 €

Disponible

Resumen del libro

El feminisme i les transformacions en la política, un assaig de l’antropòloga i activista feminista, Mari Luz Esteban, on escriu sobre el moviment feminista i sobre els canvis que el feminisme ha viscut els darrers quaranta anys, des de l’experiència d’Euskal Herria.
 
El feminisme, sempre en moviment i transformació, es fa gran i es rejoveneix alhora. Quin és el moviment feminista actual? Com i on es crea el coneixement feminista?, com circula aquest coneixement? Hi ha un desequilibri entre la teoria i la pràctica? Com es garanteix l’èxit d’una política feminista? Reforma o ruptura o reforma i ruptura?
 
Reflexions situades que transcendeixen les fronteres del territori i del feminisme, que no dicten sentencia sinó que més aviat són una espurna per al debat, una invitació per a repensar alguns dels temes estrella del feminisme: el poder, la violència, les cures.
 
El feminisme com un estar juntes, com un cos col·lectiu que aplega intel·lecte, raó, matèria, emoció, sensació, imaginació…
 
TAMBÉ EN CASTELLÀBoletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información