Tel.: (+34) 93 412 7283

A la conquesta del cos equivocat
(SEGONA EDICIÓ)

por MISSÉ, Miquel
A la conquesta del cos equivocat
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Egales
ISBN: 978-84-17319-72-4
Fecha de la edición: 2020
Lugar de la edición: Barcelona / Madrid (España)
Dimensiones: Rústica, 15 x 21 cm
Nº Pág.: 168

Materias:

pvp.17.50 €

Disponible

Resumen del libro

 
El relat més popular sobre la transsexualitat ha assenyalat que el malestar que tenim resideix en el nostre cos i que la solució és transformar-lo. Tanmateix, altres veus han volgut impugnar aquest relat amb noves preguntes: i si l’origen del nostre malestar no estigués al nostre cos?, continuaría el remei trobant-se al cos? Trobar una resposta a aquestes qüestions és un exercici col·lectiu que fa dècades que s’està forjant. Aquest llibre és part d’aquest exercici, de la batalla per guanyar el relat sobre l’origen del malestar de les persones trans i així desplaçar el discurs del cos equivocat per proporcionar una altra proposta. O, dit d’una altra manera: aquests cossos nostres, que ens van dir que estaven equivocats, volem reconquerir-los.
 
TAMBÉ EN CASTELLÀ
 

El hijo de la Mari: Miquel Missé y Jude Dolz: A la conquista del cuerpo equivocado


https://europeamedia.es/europea-radio/el-hijo-de-la-mari-miquel-misse-y-jude-dolz-a-la-conquista-del-cuerpo-equivocadoOtros clientes que compraron este libro compraron también:


Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información