Tel.: (+34) 93 412 7283

SANSAMBA

En català

por FRANC, Isabel & MARTÍN, Susanna
SANSAMBA
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Norma Editorial
ISBN: 978-84-679-1581-5
Fecha de la edición: 2014
Lugar de la edición: Barcelona
Dimensiones: Cartoné, 17 x 24 cm
Nº Pág.: 144

Materias:

pvp.18.00 €

Disponible

Resumen del libro

UNA HISTÒRIA VERÍDICA QUE DESCRIU, SENSE DRAMATITZAR, LA DURA REALITAT DELS IMMIGRANTS AFRICANS A ESPANYA 
 
En el centre de l´alta *Casamance, a l´oest de Sédhiou (Senegal), existeix un poble anomenat Sansamba. No és una de les zones més desfavorides d´Àfrica, hi ha aigua, electricitat, un hospital i una escola, però tot baix mínims. Això fa que molts joves s´aventurin a un viatge a la recerca d´una vida millor, àdhuc sabent que posen en risc la seva vida i, sovint, sense saber que es convertiran en la subclasse dels països “desenvolupats”. Sempre són nois, les dones que ho intenten són casos excepcionals. Un d´ells va cridar un dia a la porta de la meva casa i va pronunciar una sola paraula: “treball”. En obrir-li i deixar-li entrar, no sabia que estava obrint també una bella història d´amistat, afecte i solidaritat. 

La nova obra d´Isabel Franc Susanna Martín Alicia en un món real ) presenta la realitat de dos personatges oposats que es troben i s´ajuden malgrat les diferències de raça, edat, sexe i religió. Una reflexió sobre les fronteres culturals i emocionals a partir d´una amistat, suposadament, impossible. 
 Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información