Tel.: (+34) 93 412 7283

Nadine

por VERDAGUER, Miquel
Nadine
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Actéon
ISBN: 978-84-938265-2-9
Fecha de la edición: 2014
Lugar de la edición: Barcelona
Dimensiones: Rústica, 15 x 21 cm
Nº Pág.: 166

Materias:

pvp.16.00 €

Disponible

Resumen del libro

Recordes com va ésser la teva adolescència?
 
La història que es proposa a Nadine segur que et captivarà i que et farà recordar vells temps, perquè et veuràs reflectit en les vivències de la protagonista i recordaràs «tal com eres» aleshores. Recordaràs la positivitat versus la negativitat, l’experimentació de conflictes i la cerca de solucions, la mort colpidora i l’amor innocent, les pors i les angoixes, les inseguretats que brollen de tots els racons, els sentiments contradictoris i ambivalents, la recerca de la identitat emocional i sexual, la utopia de la felicitat i la traïció dels que menys t’esperes.
 
I descobriràs que la teva adolescència, com la de la Nadine, va marcar quins han estat els senders del teu futur, encara que a vegades hagin estat, fins i tot, molt decebedors i allunyats dels vells somnis.
 
En aquesta novel·la, el paisatge mental de la protagonista es veu envaït, sovint, per idees contraposades a causa de les seves vivències fluctuants. Qui sóc? Què vull? Com estimo? On puc trobar la meva felicitat? Un reguitzell de dubtes existencials que et transportaran a aquella època de la vida que sovint ens deien que és la millor, però de la qual ara, passat el temps, recordem que també va tenir molts forats negres.
 
I tot, tenyit amb petites píndoles de filosofia, pròpies de la formació de l’autor, que, a la fi, ens proposa un llibre amè, però alhora profund en els seus plantejaments i sorprenent en la seva construcció, que de ben segur no deixarà indiferent cap lector.Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información