Tel.: (+34) 93 412 7283

L'hora quieta

por FARRÉS, M.Dolors
L'hora quieta
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Principat Edicions
ISBN: 978-84-697-9586-6
Fecha de la edición: 2018
Lugar de la edición: Barcelona (España)
Dimensiones: Rústica, 14,50 x 21 cm
Nº Pág.: 539

Materias:

pvp.20.00 €

Disponible

Resumen del libro

L'hora quieta és el títol originari de la novel·la que es convertiria en El monestir de l'amor secret (guardonada com a Finalista del Premi Sant Jordi 2007) i que Proa va publicar el 2008. El llibre que teniu a les mans, però, és la versió íntegra, la que l'autora va concebre en un principi, i que mai no va veure la llum perquè l'editorial li va fer reduir l'extensió abans de presentar-la al premi. 
 
Aquesta obra ens condueix a l'interior del monestir històric de Sant Llorenç del Munt, a Osona, on dos frares cultes, Galzeran de Monsingle i Berenguer de Vallclara, estableixen una sentida i proscrita relació amorosa. Assistim a la lluita contra les seves pròpies consciències, entrenades per al celibat, alhora que en el món exterior els fets també són convulsos. 
 
L'acció comença l'any 1378, un dels més agitats del segle XIV, amb l'esclat del Cisma d'Occident. Més endavant, l'atac criminal a la fortalesa de Monsingle, un rebrot devastador de la Pesta Negra i les intrigues dins del mateix monestir tenen diverses conseqüències, totes irreversibles, per als dos protagonistes. Otros clientes que compraron este libro compraron también:


Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €Publicidad:


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información