Tel.: (+34) 93 412 7283

LES NOVES AMIGUES DE MARIA

por AGULLÓ, Anna i TUTTICONFETTI
LES NOVES AMIGUES DE MARIA
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Somos Libros
ISBN: 978-84-120754-8-9
Fecha de la edición: 2020
Lugar de la edición: Madrid (España)
Dimensiones: Cartoné, 24 x 24 cm
Nº Pág.: 48

NOVEDAD!!

pvp.14.96 €

Disponible

Resumen del libro

Un dia a l’escola, la Maria veu un passadís ple de retrats d’homes importants. Quan arriba a casa, li pregunta a la seva mare perquè no hi surt cap dona i aquesta obre una porta del temps: “Obre si vols viatjar, aquí podràs buscar dones amb qui parlar”. La Maria creua la porta i coneix a dones destacades de la història, de totes les èpoques i amb professions molt diferents.
 
El conte ‘Les noves amigues de la Maria’ presenta un recorregut per la història de la humanitat que inclou les dones, una realitat que no ha tingut el reconeixement ni la visibilitat que es mereixen. Amb aquest llibre, busquem que els més petits aprenguin que les dones han aconseguit mèrits igual d’importants que els homes.
 
Un llibre per a nens i nenes a partir de 3 anys per fomentar el valor de la igualtat des de les edats més primerenques. Busquem donar a conèixer a les dones més rellevants de la història i ajudar a pares i mares a educar en la igualtat.Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información