Tel.: (+34) 93 412 7283

Justine

Edició en català

por GAUTHIER, Anne Charlotte
Justine
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Diminuta
ISBN: 978-84-942399-2-2
Fecha de la edición: 2014
Dimensiones: Rústica, 12,50 x 18 cm
Nº Pág.: 54

Materias:

pvp.7.00 €

AGOTADO

AGOTADO

Aviso de disponibilidad:

Avisar cuando esté disponible.


Resumen del libro

«Editorial Diminuta fa poc s'estrenava en el món de  l'edició publicant Ediciones TBO ¿dígame? Ara fa una segona incursió publicant el còmic Justine deAnne Charlotte Gauthier en edició catalana i castellana.


Justine és un llibre petit i fàcil de llegir, amb un dibuix senzill però plenament efectiu. L'ús de personatges antropomòrfics per narrar una història adulta ens recorda un recurs emprat en el Maus d'Art Spiegelman. L'autora fa servir un dibuix de tipus il·lustració infantil per explicar un relat que no ho és. Justine és el conte d'un nen atrapat dins d'un cos de nena. Amb un to autobiogràfic pausat, sense dramatismes, va explicant totes les dificultats que ha de passar fins a arribar a sentir-se còmode, ja a l'edat adulta, dins el seu cos. La incomprensió dels pares, la no acceptació per part dels companys, el pas per la consulta de diversos psiquiatres són narrats sense cap mena de victimisme per part de la protagonista.

Justine és un còmic recomanable perquè és una petita obra amb una gran història dramàtica dins. Un llibre que fa un bon servei per ajudar a entendre i respectar els que se senten diferents.

L'autora Anne-Charlotte Gauthier, actualment resident a Brusel·les, va estudiar il·lustració a Estrasburg. Actualment compagina la realització de còmics amb la seva feina d'il·lustradora per la premsa i les editorials juvenils.

 Jordi Riera Pujal»

Resenya publicada en el bloc ComiCatBoletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €Publicidad:


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información