Tel.: (+34) 93 412 7283

Els homes i els dies

Obra narrativa completa

por VILASECA, David
Els homes i els dies
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: L'Altra Editorial
ISBN: 978-84-946556-8-5
Fecha de la edición: 2017
Lugar de la edición: Barcelona (España)
Dimensiones: Rústica, 14 x 21 cm
Nº Pág.: 751

Materias:

pvp.25.00 €

Disponible

Resumen del libro

Els homes i els dies aplega els dos dietaris que va escriure David Vilaseca al llarg de la seva vida: L'aprenentatge de la soledat i El nen ferit. ELS HOMES I ELS DIES és un llibre important per a la literatura catalana: important per l'ambició literària del projecte, per la projecció endavant, important perquè explora amb precisió i honestedat fonda l'experiència i el drama de sentir-se diferent —diferent acadèmicament, diferent en l'opció sexual, diferent en el model de vida—, perquè reflexiona sobre Catalunya, la vida acadèmica, les patums i la vida cultural, perquè es mira el país des de fora, i des de dins, i perquè parla sense embuts de sexualitat, de la recerca a voltes sòrdida, a voltes violenta i sempre agosarada d'una manera de viure diferent. Es una obra esplèndida i original, una veu poderosa i sorprenent, una mirada lúcida sobre el món en el tombant de segle.
 
Diuen que la novel·la està morta, i que és l'era de l'autoficció. Els dietaris del David Vilaseca són justament això, autoficció avant la lettre, abans de les modes i les tendències: és literatura provocadora i inspiradora, altament estimulant, marcada per una vida complicada i un final molt tràgic. La recuperació d'aquests dietaris em sembla una aportació imprescindible al nostre panorama, un projecte ambiciós i deliciós per igual.
 
Eugènia Broggi, editoraBoletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información