Tel.: (+34) 93 412 7283

EL TRESOR DE LILITH

Un conte sobre la sexualitat, el plaer i el cicle menstrual

por TREPAT CASANOVAS
EL TRESOR DE LILITH
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Autoedición
ISBN: 9788461610907
Fecha de la edición: 2016
Lugar de la edición: Barcelona (España)
Dimensiones: Cartoné, 25,50 x 21,50 cm
Nº Pág.: 48

pvp.15.00 €

AGOTADO

AGOTADO

Aviso de disponibilidad:

Avisar cuando esté disponible.


Resumen del libro

Hi ha cap regal millor que un conte per acompanyar les nenes a conèixer-se i a estimar-se?
 
«El tresor de Lilith és una eina preciosa gràcies a la qual des de ben petites les nenes poden estimar-se, valorar-se, cuidar-se i respectar el seu cos. Els transmet una imatge positiva de la menstruació, el plaer i la sexualitat, i les ajuda a potenciar la seva autoestima.» Maria Rosa Casanovas — Terapeuta, formadora i coordinadora del Programa Alegra (Formació d'Educadors en Autoestima i Desenvolupament Emocional per a nens i adolescents).
 
«Amb aquest conte, els adults aprendrem a transformar el llenguatge comú en llenguatge metafóric. Això ens ajudarà a fer arribar aquestes imatges amb més sentit i profunditat al cor de les nenes, les quals crearan un sentiment de respecte i autoestima cap a elles mateixes.» Vicens Olivé Pibernat — Soci fundador de l'Institut Gestalt de Barcelona, Gestalt & PNL-Coach.
 
Aquest llibre inclou una guia didàctica amb reflexions i recursos sobre l'acompanyament i l'educació de la sexualitat de les nenes, elaborada per la psicòloga Anna Salvia Ribera, especialista en salut sexual i autora del llibre Viaje al Ciclo Menstrual.
 
PER A TOTES LES EDATS.
 
DISPONIBLE TAMBÉ EN CASTELLÀ.Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.


Publicidad:


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información