Tel.: (+34) 93 412 7283

El meu marit es posa faldilles

por PARERA i RODRÍGUEZ, Carme
El meu marit es posa faldilles
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Edicions Saragossa
ISBN: 978-84-120797-3-9
Fecha de la edición: 2020
Lugar de la edición: Barcelona (España)
Dimensiones: Rústica, 12,50 x 19 cm
Nº Pág.: 139

Materias:
NOVEDAD!!

pvp.10.00 €

Disponible

Resumen del libro

«La Carme, autora del llibre que teniu entre mans, s’atura a una nova estació. Ens empeny amb ella per carrerons insòlits. Topa per girar cua amb la certesa de saber-se en un carreró sense sortida i l’assossec d’haver-hi arribat: sigui per atzar, per haver-ne intuït erròniament una drecera o pel simple gest de detenir-se i agafar aire, abans de continuar. Vaga per arribar de nou a sí mateixa.
 
Errar du per ella implícites posicions sobtades que la descobreixen i la reconfiguren en el mateix desplaçament. La força a un despreniment d’allò fins l’instant conegut, imaginat, travessat; i l’obliga a re-orientar la mirada.
 
L’antropòleg francès David Le Breton a Elogio del caminar explica com cada un dels estats amb els que es camina (el primer pas, el cansament, la fatiga) és un escenari diferent del coneixement. Del caminar en diu una forma de resistència. I del vagar, una drecera al ritme frenètic que s’oposa a les poderoses exigències del rendiment.
 
Les següents pàgines són la narració d’aquests primers escenaris, i d’allò que segueix. És l’estat de connexió amb allò més íntim que apareix quan es penetra i es deixa penetrar finalment pel paisatge. És l’estat de desxifrar i restituir el terreny.» Alba Barbé i SerraBoletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información