Tel.: (+34) 93 412 7283

El meu amor, Sputnik

por MURAKAMI, Haruki
El meu amor, Sputnik
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Empúries
ISBN: 84-0000-27-54
Dimensiones: 24 x 16 cm
Nº Pág.: 206
Distribuidor: ENLACE

Materias:

pvp.15.95 €

DESCATALOGADO EN PAPEL

DESCATALOGADO EN PAPEL

Aviso de disponibilidad:

Avisar cuando esté disponible.


Resumen del libro

Sumire és una noia impulsiva i desordenada, una admiradora de Kerouc amb aspiracions literàries; i Miu és una dona de negocis, bastant més gran, casada, molt rica i molt bonica. Sumire estima Miu com no ha estimat mai cap noi. I Miu li podria correspondre, però un obstacle invisible fa que s'allunyi del sexe, i potser del món. Sumire acompanya la seva amiga fins a una petita illa grega i un cop allà desapareix sense dir res, deixant només uns documents al seu ordinador que revelen un secret esgarrifós sobre l'enigmàtica Miu. Queda per veure si els destins de Miu i Sumire arribaran a trobar-se algun dia o si el seu encontre passarà sense deixar petja, com el famós satèl·lit rus Sputnik, que va acabar vagarejant per l'espai eternament. ‘El meu amor Sputnik’ és una novel·la d'intriga eròtica, una història d'amor entre lírica i inquietant, que ens parla de la solitud de la condició humana.Otros clientes que compraron este libro compraron también:


Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Recomendados

 • Llengua abolida
  Poesia completa 1973-1998

  por MARÇAL, Maria-Mercè

  labutxaca 2017

  Llengua abolida

  L'abril de 1989, Maria-Mercè Marçal va publicar el volum Llengua abolida (1973-1988), que contenia, prologada, revisada i ampliada, tota la poesia que havia donat a conèixer prèviament als llibres Cau de lluna (1977), Bruixa de ...

  pvp.14.90 €Publicidad:


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información