Tel.: (+34) 93 412 7283

Colita fotografía Barcelona

Edició en català

por COLITA
Colita fotografía Barcelona
Compartir en:

valoración
Comenta y valora este libro

Editorial: Fundació Catalunya - La Pedrera
ISBN: 9788415118794
Fecha de la edición: 2014
Lugar de la edición: Barcelona
Dimensiones: Tapa dura, 19,50 x 28 cm
Nº Pág.: 180

Materias:

pvp.30.00 €

Disponible

Resumen del libro

Llibre de fotografía per a coneixer millor la vida i obra de COLITA.
 
De l’11 de març al 13 de juliol de 2014. Exposició dedicada a una de les artistes més destacades de la fotografia catalana contemporània.
COLITA, sobrenom d’Isabel Steva Hernández (Barcelona, 1940), és un dels referents indiscutibles de la fotografia catalana contemporània. Directa, intel·ligent, sensible, compromesa, crítica i sense prejudicis, la seva producció es pot definir, més enllà de l’estètica, per la seva implicació en el temps que li ha tocat viure.
La seva obra, allunyada de l’artifici i de tota pretensió artística, no és simplement un document de la realitat, sinó la projecció de les seves experiències i opinions, i conforma un corpus visual que recull mig segle de la nostra història recent.
Amb l’exposició «Colita, perquè sí!», comissariada per Laura Terré, la Fundació Catalunya – La Pedrera presenta la primera retrospectiva dedicada a Colita amb un ampli recorregut per la seva trajectòria vital i creativa que revisa els diversos itineraris del seu arxiu ingent: des del món del flamenc a la lluita feminista, el cinema, la Nova Cançó, la Gauche Divine, el món de l’espectacle o la vida a la seva ciutat, Barcelona; tot a través de la seva mirada carregada d’intenció i humor.Boletín de Novedades

Introduzca su email si desea estar informado de las novedades y actividades de la Librería Cómplices.

 


Publicidad:


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información